en
MODUL University Vienna
MODUL University Vienna
Na World Education Fair lahko spoznaš tudi zasebno univerzo Modul iz Dunaja. Več o univerzi lahko prebereš spodaj.
Izkoristi možnost individualnega svetovanja, glede na svoje izobraževalne potrebe in se še danes prijavi na dogodek. Brezplačno.
Poleg individualnih svetovanj, World education fair ponuja številne informativne predstavitve izobraževalnih programov v tujini, te obvešča o popustih in priložnostih za štipendije in te seznani z vsemi koraki prijavnega postopka na izobraževanje v tujini.
Prijavi se še danes. Udeležba je brezplačna.
Registracija
Štipendije
Šolnine:
3-letni študijski program: 6.166 € / semester
4-letni študijski program: 6.500 € / semester
 
Možnosti financiranja:
Popust pri plačilu v enkratnem znesku, pred začetkom študija:
Skupaj: do 3.000 €
Upravičenost: Študenti, ki so plačali prvi del šolnine v 30 dneh po prijavi.
 
Popusti za maturante iz Avstrije
Znesek: 10.000-15.000 €
Upravičenost: Dijaki, ki končajo srednjo šolo v Avstriji, lahko pridobijo popust v višini 10.000 € za 3-letni študijski program ali popust v višini 15.000 € za 4-letni študijski program.
 
Popust za brate in sestre:
Študenti, ki imajo brata/sestro že vpisanega/vpisanega na MU Dunaj, so upravičeni do 20 % znižane šolnine.
 
Štipendije:
 
Akademska štipendija
Razpisna komisija lahko posameznim kandidatom za študente dodeli štipendijo v vrednosti 5.000 €, glede na študijske uspehe.
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke