MODUL University Vienna
MODUL University Vienna
Na World Education Fair lahko spoznaš tudi zasebno univerzo Modul iz Dunaja. Več o univerzi lahko prebereš spodaj.
Izkoristi možnost individualnega svetovanja, glede na svoje izobraževalne potrebe in se še danes prijavi na dogodek. Brezplačno.
Poleg individualnih svetovanj, World education fair ponuja številne informativne predstavitve izobraževalnih programov v tujini, te obvešča o popustih in priložnostih za štipendije in te seznani z vsemi koraki prijavnega postopka na izobraževanje v tujini.
Prijavi se še danes. Udeležba je brezplačna.
PRIJAVI SE NA SEJEM
Univerza Modul na Dunaju velja za vodilno mednarodno zasebno univerzo v Avstriji. Univerza se nahaja na čudovitem Dunaju v Avstriji, mestu številka ena na svetu po kakovosti življenja 2009–2019. Univerza je v najbolj citiranih publikacijah uvrščena med 25 najuspešnejših univerz na svetu.
Blagovna znamka Modul predstavlja več kot 100-letno odličnost v izobraževanju. Visoka šola MODUL, ustanovljena leta 1908, je turistična šola z najdaljšo tradicijo v izobraževanju turizma in gostinstva na svetu. Univerza Modul na Dunaju ponuja vrhunsko izobraževanje na področjih mednarodnega managementa, novih medijskih tehnologij, javnega upravljanja, trajnostnega razvoja ter turizma in gostinstva.
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke