en
MODUL University Vienna
MODUL University Vienna
Predstavniki MODUL University Vienna bodo na sejmu World Education Fair na voljo za vse informacije. 
Z njimi lahko klepetate v živo, preko posebnega klepetalnika, ki smo ga vzpostavili za vas. Vaš pogovor bo popolnoma zaseben, viden samo vam. Morebitne zapiske, ki jih boste ustvarili ob pogovoru, si boste lahko shranili tudi za kasnejšo uporabo. Prav tako si boste lahko brezplačno prenesli tudi informativne brošure. Na sejmu bodo na voljo tudi posebni popusti in številne druge ugodnosti. 
Virtualni sejem bo v četrtek, 29.10. od 12h do 18h.   
Registrirajte se še danes. Udeležba na dogodku je brezplačna. 
Registracija
Trajnostni razvoj ter nove tehnologije sta dve izmed področij, ki so danes za mlade še posebej zanimiva. Ta področja so na voljo tudi kot študijski programi ter kasneje uspešne kariere.
MODUL Univerza na Dunaju (MU) je zasebno financirana univerza, namenjena izobraževanju in raziskovanju na področju turizma, trajnostnega razvoja, nove medijske tehnologije in javne uprave. Univerzo je ustanovila Gospodarska zbornica mesta Dunaj, leta 2007 pa jo je odobril avstrijski akreditacijski svet. Trdne akademske temelje združuje z zavezanostjo trajnosti in inovativnosti, ki sta ključna dejavnika dolgoročnega uspeha. Cilj univerze je spodbujanje nedovisnih in izvirnih raziskav in s tem doprinos k inovacijam v raziskovalni skupnosti in širši javnosti. Univerza temelji na mednarodni mreži partnerskih univerz, podjetij in javnih ustanov. Učno osebje sestavljajo znani avstrijski in mednarodni znanstveniki, ki imajo veliko željo to mlado organizacijo pretvoriti v vodilno raziskovalno platformo na svojem področju.
MODUL Univerza na Dunaju ima visoka merila za podelitev štipendij in spodbuja načela svobodne znanstvene misli in učenja ter enakih možnosti. Sledeč tradiciji MODUL centra za strokovno izobraževanje je univerza predana neprestanemu izboljšanju kvalitete in širjenju učnih programov.
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke