en
MODUL University Vienna
MODUL University Vienna
Predstavniki MODUL University Vienna bodo sodelovali na sejmu World Education Fair in bili na razpolago za vse informacije.
Poleg individualnih sestankov s predstavniki boste na sejmu lahko sodelovali tudi na delavnicah in predstavitvah, povezanih z izobraževanjem, kot tudi izkoristili posebne popuste in številne druge ugodne ponudbe.
Izpolnite registracijo spodaj. Udeležba na dogodku je brezplačna.
Registrirajte se
Trajnostni razvoj ter nove tehnologije sta dve izmed področij, ki so danes za mlade še posebej zanimiva. Ta področja so na voljo tudi kot študijski programi ter kasneje uspešne kariere.
MODUL Univerza na Dunaju (MU) je zasebno financirana univerza, namenjena izobraževanju in raziskovanju na področju turizma, trajnostnega razvoja, nove medijske tehnologije in javne uprave. Univerzo je ustanovila Gospodarska zbornica mesta Dunaj, leta 2007 pa jo je odobril avstrijski akreditacijski svet. Trdne akademske temelje združuje z zavezanostjo trajnosti in inovativnosti, ki sta ključna dejavnika dolgoročnega uspeha. Cilj univerze je spodbujanje nedovisnih in izvirnih raziskav in s tem doprinos k inovacijam v raziskovalni skupnosti in širši javnosti. Univerza temelji na mednarodni mreži partnerskih univerz, podjetij in javnih ustanov. Učno osebje sestavljajo znani avstrijski in mednarodni znanstveniki, ki imajo veliko željo to mlado organizacijo pretvoriti v vodilno raziskovalno platformo na svojem področju.
MODUL Univerza na Dunaju ima visoka merila za podelitev štipendij in spodbuja načela svobodne znanstvene misli in učenja ter enakih možnosti. Sledeč tradiciji MODUL centra za strokovno izobraževanje je univerza predana neprestanemu izboljšanju kvalitete in širjenju učnih programov.
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke