en
Cambridge School of Visual and Performing Arts
Cambridge School of Visual and Performing Arts
Predstavniki Cambridge School of Visual and Performing Arts bodo sodelovali na sejmu World Education Fair in bili na razpolago za vse informacije. ​Poleg individualnih sestankov s predstavniki boste na sejmu lahko sodelovali tudi na delavnicah in predstavitvah, povezanih z izobraževanjem, kot tudi izkoristili posebne popuste in številne druge ugodne ponudbe.
Izpolnite registracijo spodaj. Udeležba na dogodku je brezplačna.
Registrirajte se
Slovenski študentje imajo možnost, da v času podiplomskega študija zaprosijo za študentsko posojilo v višini do 10,609 GBP za financiranje podiplomskega študija. S posojili upravlja Student Loans Company, neprofitna vladna agencija, ki študentom nudi posojila in omogoča financiranje študija v Angliji in Walesu.
Za pridobitev posojila je mora kandidat izpolnjevati naslednje pogoje:
biti mora državljan EU,
biti mora redni študent,
zadnja tri leta bivanja mora preživeti v EU,
na program se mora vpisovati prvič – torej kandidati za podiplomski študij ne smejo še imeti pridobljenega magisterija oziroma zaključenega podiplomskega programa.
Proces prijave je naslednji:
prijave se odprejo spomladi tistega leta, ko se začenja študij,
kandidati morajo imeti že izbrano univerzo, na kateri nameravajo študirati,
dokumenti se v tiskani obliki pošljejo na Student Loans Company,
dokumentom se priloži fizični izvod osebnega dokumenta.
Pogoji za začetek odplačevanja posojila:
miniti mora najmanj eno leto po zaključku študija,
kandidat mora imeti redno zaposlitev,
kandidat mora imeti minimalni letni prihodek v višini 25,000 GBP (če študent dela v Veliki Britaniji).
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke