en
Cambridge School of Visual and Performing Arts
Cambridge School of Visual and Performing Arts
Predstavniki Cambridge School of Visual and Performing Arts bodo sodelovali na sejmu World Education Fair in bili na razpolago za vse informacije. ​Poleg individualnih sestankov s predstavniki boste na sejmu lahko sodelovali tudi na delavnicah in predstavitvah, povezanih z izobraževanjem, kot tudi izkoristili posebne popuste in številne druge ugodne ponudbe.
Izpolnite registracijo spodaj. Udeležba na dogodku je brezplačna.
Registrirajte se
Šola vizualnih in scenskih umetnosti v Cambridgeu (CSVPA) je specializirana za študijske programe na področjih umetnosti, oblikovanja, glasbe in gledališča. Več kot četrt stoletja je širila in bogatila svoj portfolio študijev in profesorjev, tako da je danes vrhunski center za izobraževanje umetnikov, ki se tu pripravljajo na vpis na najprestižnejše dramske akademije, glasbene konservatorije in svetovno znane šole oblikovanja. 
Študijski programi na šoli vključujejo sodelovanje z institucijami, kot so The Royal Academy of Dramatic Art, Kingston University in University of the Arts, študentom pa že v času študija omogočajo sodelovanje na različnih zunanjih dogodkih in razstavah, kjer lahko predstavijo svoje delo. 
Kampus CSVPA se nahaja v centru študentskega mesta Cambridge, le 20 minut letališča London Stansted. Kampus ima površino 9000 m2, štiri zgradbe pa ponujajo moderne učilnice, studie za umetnost in dizajn, glasbene studie, računalniške sobe in bogato knjižnico.
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke