Webster Vienna Private University
Webster Vienna Private University
Zasebna univerza WEBSTER iz Dunaja (WVPU) je ameriška univerza, katere študijski programi so priznani oziroma akreditirani tako v ZDA, kot tudi v Avstriji in s tem po celi Evropi. Namenjena je mednarodnim študentom, ki želijo pridobiti (tudi) ameriško diplomo, medtem ko študirajo v Evropi. Poleg izjemne kvalitete študija, bodoče študente navdušuje tudi cenovna dostopnost študija. Ameriško diploma namreč lahko pridobijo z bistveno nižjimi stroški, kot bi jih imeli s študijem v ZDA. 

Študijski programi, ki temeljijo na poslovanju in družboslovju, so še posebej priljubljeni in WVPU je ponosna na to, da izobražuje voditelje prihodnosti.
PRIJAVI SE NA SEJEM
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke