VIVES University of Applied Sciences
VIVES University of Applied Sciences
Univerza uporabnih znanosti VIVES se nahaja v Zahodni Flandriji v Belgiji, državi, ki v zadnjih letih postaja iskana destinacija mednarodnih študentov. Belgija ima tri uradne jezike: nizozemščino, francoščino in nemščino. Univerza VIVES pa omogoča študij tudi v angleščini. Ker se univerza nahaja na zahodu Belgije, lokacija študentom omogoča, da izboljšajo svoje znanje jezikov. Sosednji državi, Francija in Nizozemska, sta namreč zelo blizu. 
 
VIVES ima približno 17.000 študentov in je ena največjih univerz uporabnih znanosti v Belgiji. Fakultete se nahajajo v petih mestih po celotni Zahodni Flandriji, v osrčju Evrope. Fakultete nudijo programe na šestih študijskih področjih: 
- uporabno inženirstvo in tehnologija, 
- uporabe družbene študije, 
- biotehnologija, 
- komercialne vede, 
- poslovno upravljanje in informatika, 
- izobraževanje in zdravstvo. 
PRIJAVI SE NA SEJEM
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke