TU Eindhoven
TU Eindhoven
Na World Education Fair lahko spoznaš tudi Tehnološko univerzo Eindhoven iz Nizozemske. Več o univerzi lahko prebereš spodaj.
Izkoristi možnost individualnega svetovanja, glede na svoje izobraževalne potrebe in se še danes prijavi na dogodek. Brezplačno.
Poleg individualnih svetovanj, World education fair ponuja številne informativne predstavitve izobraževalnih programov v tujini, te obvešča o popustih in priložnostih za štipendije in te seznani z vsemi koraki prijavnega postopka na izobraževanje v tujini.
Prijavi se še danes. Udeležba je brezplačna.
PRIJAVI SE NA SEJEM
Tehnološka univerza Eindhoven se osredotoča na akademsko izobraževanje, s poudarkom na temeljnih in uporabnih raziskavah. Izobraževalna filozofija te univerze temelji na prilagajanju vsakemu študentu in puščanju prostora za individualne ambicije in talente. Izvedene raziskave potrjujejo najvišje mednarodne standarde kakovosti, univerza pa pravi, da premika meje znanosti, kar jo postavlja v ospredje hitro razvijajočih se raziskovalnih področij.
Tehnološka univerza v Eindhovnu znanstvene raziskave združuje s praktično miselnostjo. Osnovno znanje, ki ga študenti pridobijo, jim omogoča iskanje rešitev za zelo kompleksne probleme današnjega in jutrišnjega časa.
Kampus TU Eindhoven je v središču enega najmočnejših tehnoloških središč na svetu – Brainport Eindhoven. TU Eindhoven izstopa v svetovnem merilu, ko gre za sodelovanje z naprednimi industrijami. Skupaj z drugimi institucijami ustvarjajo uspešen ekosistem z enim skupnim ciljem – izboljšati kakovost življenja s trajnostnimi inovacijami.
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke