Tilburg University
Tilburg University
Na World Education Fair sodelujejo tudi predstavniki priljubljene nizozemske univerze Tilburg. Več o univerzi lahko prebereš spodaj.
Izkoristi možnost individualnega svetovanja, glede na svoje izobraževalne potrebe in se še danes prijavi na dogodek. Brezplačno.
Poleg individualnih svetovanj, World education fair ponuja številne informativne predstavitve izobraževalnih programov v tujini, te obvešča o popustih in priložnostih za štipendije in te seznani z vsemi koraki prijavnega postopka na izobraževanje v tujini.
Prijavi se še danes. Udeležba je brezplačna.
PRIJAVI SE NA SEJEM
Univerza v Tilburgu je v raziskave in inovacije usmerjena univerza na jugu Nizozemske. Znana je po visokokakovostnem izobraževanju, pestri izbiri študijskih programov na področju družboslovja in enem najbolje organiziranih kampusov v državi. Za študij na tej univerzi se vsako leto odloči kar nekaj slovenskih maturantov.
Univerza redno zaseda vodilna mesta na mednarodnih lestvicah najboljših univerz. Študijski program mednarodne poslovne administracije v Tilburgu je na primer 17. najboljši na svetu glede na šanghajsko globalno lestvico akademskih predmetov, program psihologije pa je ocenjen kot tretji najboljši v širši regiji.
Univerza je znana tudi po svoji mednarodni skupnosti, ki vključuje študente in profesorje iz več kot 100 držav! Študijski programi in metode poučevanja so usmerjene v znanja, ki jih potrebuje trg dela 21. stoletja; interaktivno poučevanje v majhnih skupinah, poudarek na razpravah, predstavitvah, digitalnih veščinah, nenehno prilagajanje in razvoj učnega načrta, odlično dodelana e-gradiva in družbeno usmerjene dejavnosti so le nekateri primeri, ki to potrjujejo.
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke