en
Radboud University
Radboud University
Predstavniki Radboud University bodo na sejmu World Education Fair na voljo za vse informacije. 
Z njimi lahko klepetate v živo, preko posebnega klepetalnika, ki smo ga vzpostavili za vas. Vaš pogovor bo popolnoma zaseben, viden samo vam. Morebitne zapiske, ki jih boste ustvarili ob pogovoru, si boste lahko shranili tudi za kasnejšo uporabo. Prav tako si boste lahko brezplačno prenesli tudi informativne brošure. Na sejmu bodo na voljo tudi posebni popusti in številne druge ugodnosti. 

Registrirajte se še danes. Udeležba na dogodku je brezplačna. 
Registracija
Univerza Radboud je bila ustanovljena leta 1923 pod imenom Katoliška univerza Nijmegen in je prva katoliška univerza na Nizozemskem. Ime univerze lahko prevajamo tudi kot "tisti, ki prinaša znanje". Kampus univerze Radboud se ponaša z izjemno lepim izgledom in redno ga urejajo ter posodabljajo. Univerza ima več odlično opremljenih laboratorijev in sodoben športni center, ki se poleg treningov in športnih dejavnosti uporablja tudi za različna študentska tekmovanja in športne prireditve. Univerza Radboud je še posebej ponosna na profesorja Andre-ja Geima in profesorja Konstantina Novoselova, oba dobitnika Nobelove nagrade za fiziko v leto 2010. Prof. Novoselov je tudi sam študiral na univerzi Radboud. Univerza je ena od ustanoviteljic Evropske raziskovalne mreže univerz - Mednarodne mreže raziskovalnih univerz (IRUN). Priznana je kot ena najboljših evropskih univerz na področju biokemijskih znanosti, izvaja pa tudi eno najbolj iskanih in sodobnih študij na svetu o umetni inteligenci.
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke