Queen Ethelburga's College
Queen Ethelburga's College
Queen Ethelburga’s College iz Yorka v Angliji bo svojo srednjo šolo predstavil obiskovalcem dogodka World Education Fair. Več o izobraževalni instituciji lahko prebereš spodaj.
Izkoristi možnost individualnega svetovanja, glede na svoje izobraževalne potrebe in se še danes prijavi na dogodek. Brezplačno.
Poleg individualnih svetovanj, World education fair ponuja številne informativne predstavitve izobraževalnih programov v tujini, te obvešča o popustih in priložnostih za štipendije in te seznani z vsemi koraki prijavnega postopka na izobraževanje v tujini.
Prijavi se še danes. Udeležba je brezplačna.
PRIJAVI SE NA SEJEM
Zasebna šola Queen Ethelburga's College je bila ustanovljena leta 1912. Nahaja se na 100 hektarjev velikem posestvu, v slikovitem mestu Yorkshire v Angliji. Ponuja nekaj najboljših akademskih programov na območju Velike Britanije in Evrope. Filozofija šole temelji na naslednjih prepričanjih:
  • možnost razvoja dijakov na področjih, kjer so najboljši,
  • individualni pristop,
  • stremljenje k visokim akademskim standardom,
  • krepitev samozavesti, samostojnosti in odgovornosti,
  • spodbujanje raziskovalnega duha in discipline,
  • zagotavljanje spodbudnega in mirnega okolja,
  • skrb za telesno in duševno zdravje,
  • pridobivanje tehnoloških veščin ter znanja o družbi in svetu.
Šola ima sodobne nastanitvene zmogljivosti v štirih stavbah Cantwara, Derwent, Eoforwic in Lyminge, ki nudijo občutek gostoljubja in tradicije. V vsaki etaži so udobni in bogato opremljeni skupni dnevni prostori ter pralnica. Prenočišča imajo 1 do 4 posteljne sobe, vsaka soba ima direktno telefonsko linijo, LCD TV z 20 programi, DVD in avdio opremo, hladilnik, klimatsko napravo in lastno kopalnico. Dijaki imajo v svojih sobah lahko hišne ljubljenčke, kot so zajci, hrčki in ribe!
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke