en
King Abdullah University of Science and Technology
King Abdullah University of Science and Technology
Predstavniki King Abdullah University of Science and Technology bodo sodelovali na sejmu World Education Fair in bili na razpolago za vse informacije. Poleg individualnih sestankov s predstavniki boste na sejmu lahko sodelovali tudi na delavnicah in predstavitvah, povezanih z izobraževanjem, kot tudi izkoristili posebne popuste in številne druge ugodne ponudbe.
Izpolnite registracijo spodaj. Udeležba na dogodku je brezplačna.
Registrirajte se
Univerza za znanost in tehnologijo King Abdullah (KAUST) v Saudovi Arabiji ponuja magistrske in doktorske programe na področjih Biologije in okoljske znanosti ter inženirstva; Računalništva, elektroznanosti in matematike in inženirstva ter Fizike in inženirstva. Univerzo sestavlja skupnost več kot 7000 študentov iz več kot 100 držav. Študentje živijo na čudovitem kampusu z drevesi, vrtovi, sprehajalnimi potmi in razgledi na Rdeče morje. Življenje na kampusu poleg študija dopolnjujejo različni dogodki, klubi, izobraževalne in rekreativne aktivnosti. 
Univerza je bila ustaljena z idejo o tesnem sodelovanju s stroko. Ima trdne povezave s podjetji, privatnim sektorjem ter neprofitnimi in vladnimi organizacijami z namenom prenosa znanja in ekonomskega razvoja celotne skupnosti.
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke