IntegralEdu svetovalna agencija za izobraževanje v tujini
IntegralEdu svetovalna agencija za izobraževanje v tujini
INTEGRALEDU je največja svetovalna agencija za izobraževanje v tujini s 30-letnimi izkušnjami na tem področju. Naših 17 pisarn se nahaja v Bolgariji, Romuniji, Albaniji, v Srbiji, Litvi in na Hrvaškem, od jeseni 2017 pa delujemo tudi v Sloveniji!
INTEGRALEDU nudi izobraževalne rešitve, prilagojene individualnim potrebam in željam vsake stranke. Naša misija je, da uresničimo sanje o kakovostnem izobraževanju vsakomur, ki si želi akademskega izobraževanja v tujini. Naše dolgoletne izkušnje, znanje in kontakti na področju izobraževanja zagotavljajo brezhiben proces prijave na študij.
Naše storitve pokrivajo celotno akademsko pot naših strank, ki jim nudimo podporo na vsakem koraku. Naša skupna pot se začne že v najzgodnejšem otroštvu – s ponudbo poletnih jezikovnih tečajev – po tem pa učence in dijake usmerjamo h kakovostni srednješolski izobrazbi, ki jim bo zagotovila vpis na najboljše univerze. Na koncu vpis na najprestižnejše svetovne univerze postane samo še formalnost.
Ob vas smo tudi, ko niste več študentje. Dokaz za to so naše prve stranke, ki so sedaj že starši in vpisujejo svoje otroke na jezikovne tečaje z nami, kar si štejemo kot največje priznanje našega dela!
Na svetu imamo več kot 200 partnerskih univerz v desetih državah v Evropi, Severni Ameriki in Aziji. Sodelovanje z agencijo INTEGRALEDU vam olajša celoten proces prijave in nudi posebne popuste in pomoč pri iskanju štipendij v tujini.
PRIJAVI SE NA SEJEM
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke