HTMi Hotel and Tourism Management Institute
HTMi Hotel and Tourism Management Institute
Švica je ena izmed najboljših destinacij za študij turizma in gostinstva na svetu. Hotel and Tourism Management Institute (HTMi) je lociran v Sörenbergu (kanton Luzern), kjer je eno najlepših gorskih letovišč v Švici.
Študenti HTMi živijo, študirajo in delajo v dveh tradicionalnih švicarskih hotelih. Študentski kampus  je zaradi svoje lepote uvrščen na Unescov seznam dediščine. Ima dve glavni stavbi, Hotel Panorama in Hotel Mariental, ki gledata na goro Rothorn. Stavbi sta med sabo povezani na zanimiv arhitekturni način. 
HTMi je glede na QS ranking, med 14 najboljšimi univerzami za hotelski in turistični menedžment na svetu, med 5 najboljšimi v Švici in na prvem mestu v Luzernu. HTMi je zasebno izobraževalno središče, ki ponuja dodiplomske in magistrske programe s področja turizma in hotelirstva ter specializirane tečaje s področja kulinarike in upravljanja dogodkov.

“Pridi kot študent, odidi kot menedžer!” 

Študijske programe na HTMi izvajajo v angleškem jeziku. Namenjeni so usposabljanju mladih za kariero na področju hotelskega in turističnega menedžmenta. Nudijo jim vrhunsko teoretično in praktično usposabljanje za ta poklic, hkrati pa študente učijo veščin vodstvenih odnosov, ki so ključni za razvoj kariere na tem področju.
HTMi ponuja dvojno diplomo za dodiplomski študij v partnerstvu z Univerzo v Ulsterju (Severna Irska) in trojno diplomo za podiplomski študij v partnerstvu z Univerzo v Edinburghu. Študenti svojo plačano prakso lahko opravljajo v eni izmed več kot 200 restavracij in hotelskih verigah, ki redno sodelujejo s  HTMi-jem. Izobraževalna institucija organizira tudi zaposlovalne dogodke na kampusu, kjer elitna mednarodna podjetja in hotelirji ponujajo zaposlitve študentom iz HTMi.
PRIJAVI SE NA SEJEM
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke