Culinary Arts Academy Switzerland (Swiss Education Group)
Culinary Arts Academy Switzerland (Swiss Education Group)
Na enem izmed najbolj priznanih mednarodnih kulinaričnih inštitutov, študenti usvojijo veščine, ki jih popeljejo med najboljše kuharske mojstre na svetu. Culinary Arts Academy Switzerland s strastjo in predanostjo usposablja najboljše kadre v prestižnem svetu kulinarike. S kampusi v središču Luzerna in Le Bouvereta se CAA nahaja v samem osrčju Evrope in je obkrožena s kulinaričnima tradicijama Italije in Francije. Študenti CAA razvijajo spoštovanje do evropske kulinarične filozofije, veščin, tradicije in sodobnih trendov. Akademija študente pridobivajo praktične veščine, ki jih potrebujejo v kuhinji ter tudi vodstvene sposobnosti, ki so pomembne predvsem za tiste, ki želijo delati v najboljših restavracijah na svetu. Študenti izkušnje pridobivajo preko plačanih pripravništev, ki potekajo v restavracijah z Michelinovimi zvezdicami, pa tudi v hotelih s 5 zvezdicami v Švici. 
PRIJAVI SE NA SEJEM
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke