Constructor University Bremen (former Jacobs University)
Constructor University Bremen (former Jacobs University)
Univerza Constructor je zasebna univerza z javno veljavnim študijskim programom, akreditirana s strani države. Je raziskovalno usmerjena in se ponaša s širokim portfeljem dodiplomskih študijskih programov iz naravoslovja, družboslovja, tehnike in ekonomije. Lestvice jo uvrščajo na dvojno 1. mesto - med zasebnimi in med mednarodnimi univerzami v Nemčiji. Ponaša se z močno medkulturno skupnostjo. Na univerzi študirajo  zelo nadarjeni, odprti študenti z vsega sveta. Trenutno več kot 1600 študentov iz več kot 118 držav živi in študira v njihovem rezidenčnem kampusu. Na svetovnem nivoju se Univerza Constructor uvršča med 30 % najboljših (med 1500 ocenjevanimi univerzami). Uvrščena je tudi na visoko 10. mesto med malimi univerzami. Razmerje med študenti in profesorji je 18:1, kar omogoča zelo individualizirano študijsko delo in oblikovanje globljih povezav.
PRIJAVI SE NA SEJEM
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke