Iščeš najboljši način za prijavo na univerzo ali šolo svojih sanj? Natanko vemo, kaj potrebuješ! Na sejmu World Education Fair ti naši svetovalci ne bodo pomagali le pri izbiri najbolj ustreznega programa in destinacije, temveč ti bodo pomagali uresničiti svoje sanje. Najpomembnejši korak na dolgi poti do izobrazbe, ki jo načrtuješ, je financiranje študija. Zaupaj nam svojo izbrano destinacijo in želeno institucijo, mi pa ti bomo predstavili vse oblike financiranja in možnosti štipendij. 

 
 
Če ne morete izbrati, katera je prava destinacija za vas, si lahko ogledate najprimernejše lokacije naših strank.
 
Štipendije, priporočene za vas
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke