ODKRIJ 5 RAZLOGOV ZA ŠTUDIJ NA NIZOZEMSKEM
19 Februar 2021
Si vedel/a, da je na Nizozemskem kar 10% mednarodnih študentov? Danes na Nizozemskem študira že več kot 112.000 tujih študentov in njihovo število vsako leto narašča. Predstavljamo ti razloge, ki bodo morda prepričali tudi tebe. 
    
 1. Več kot 2.100 študijskih programov v angleščini
 Nizozemske univerze nudijo največje število študijskih programov v angleščini na območju celinske Evrope. Prav tako kar 95% prebivalcev tekoče govori angleško.
  
 2. Za vloženi denar dobiš kvalitetno izobraževanje z visoko vrednostjo
 Nizozemske univerze imajo visok ugled povsod po svetu. Kar 13 nizozemskih univerz sodi med 200 najboljših na vsem svetu. Šolnine in stroški bivanja pa so znatno nižji kot v angleško govorečih državah. 
  
 3. Postal/a boš del mednarodne skupnosti
 Številni mednarodni študenti, ki študirajo na Nizozemskem, prihajajo iz več kot 160 držav. Nizozemska družba je dobro povezana z drugimi kulturami, poslovno skupnostjo in         svetom. Nizozemci so ljudje odprtega duha in so neposredni, tako da je z njimi enostavno vzpostavljati odnose, ustvarjati in deliti ideje.
  
 3. Odlične možnosti za kariero po študiju
 Vsekakor bomo zelo veseli, če se z diplomo oziroma magisterijem vrneš v Slovenijo in pomagaš ustvarjati lepši jutri ????
 A tudi Nizozemska ti nudi odlične priložnosti, saj se ponaša z ekonomskimi, pravnimi in tehnološkimi središči. Za več informacij se obrni na Holland Alumni Network. Na Nizozemskem je tudi Društvo Slovencev. 
  
 5. Živel/a boš v eni izmed najbolj varnih in najsrečnejših držav na svetu
 Nizozemska je ena izmed najbolj varnih na svetu, glede na Globalni Indeks miru iz leta 2016.  Spada tudi med 10 najsrečnejših držav sveta.
 

V četrtek, 18. marec te vabimo na virtualni sejem “World Education Fair”, kjer lahko z nekaj kliki v interaktivnih klepetih izveš vse o študiju in življenju na Nizozemskem – trenutno najbolj vroči študentski destinaciji v Evropi.

Razstavljavci iz Nizozemske:
Breda University of Applied Sciences
Fontys University of Applied Sciences
NHL Stenden University of Applied Sciences
Radboud University
The Hague University of Applied Sciences
Tilburg University

 

 

Brezplačno se prijavi tukaj.

 
Deli
Dogodki
Ustvari račun zdaj in pridobi dostop do:
Hitre registracije za World Education Fair
Posebnih vsebin
Promocijskih ponudb
In še več tega! 
Registriraj se zdaj
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke