Veleuciliste Velika Gorica
Veleuciliste Velika Gorica
Predstavniki Veleuciliste Velika Gorica bodo sodelovali na sejmu World Education Fair in bili na razpolago za vse informacije.
Poleg individualnih sestankov s predstavniki boste na sejmu lahko sodelovali tudi na delavnicah in predstavitvah, povezanih z izobraževanjem, kot tudi izkoristili posebne popuste in številne druge ugodne ponudbe.
Izpolnite registracijo spodaj. Udeležba na dogodku je brezplačna.
PRIJAVI SE NA SEJEM
Univerza uporabnih znanosti Velika Gorica je visokošolska ustanova, ki ponuja pet strokovnih in tri diplomske specialistične strokovne študije, na katerih se programi izvajajo s pomočjo sodobne tehnologije, ki se jo nenehno posodablja. Študentom tehnologija omogoča lažji prenos znanja, ki jim ob prihodu na trg dela zagotavlja zaposlitev in napredovanje na delovnem mestu v katerikoli sodobni organizaciji.
Cilj VVG je študentom zagotoviti izobraževanje na določenih poklicnih področjih in s tem prispevati k splošnemu razvoju izobraževalnega sistema ter zagotoviti zadostno količino in kakovost visoko usposobljenega osebja. Analize kažejo, da primanjkuje strokovnjakov za določene poklice, in zato VVG izvaja študijske programe, za katere se zdi, da so na voljo prvič ne samo na Hrvaškem, ampak tudi v svetu. Zaradi drugačnega pristopa k izobraževanju študentov in ustvarjanju novih vrednot za potrebe gospodarstva je bila VVG vključena med prve tri visokošolske ustanove te vrste na Hrvaškem po številu vpisanih študentov. 
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke