University of Žilina
University of Žilina
Na World Education Fair se letos prvič predstavlja tudi slovaška Univerza v Žilini. Več o univerzi lahko prebereš spodaj.
Izkoristi možnost individualnega svetovanja, glede na svoje izobraževalne potrebe in se še danes prijavi na dogodek. Brezplačno.
Poleg individualnih svetovanj, World education fair ponuja številne informativne predstavitve izobraževalnih programov v tujini, te obvešča o popustih in priložnostih za štipendije in te seznani z vsemi koraki prijavnega postopka na izobraževanje v tujini.
Prijavi se še danes. Udeležba je brezplačna.
PRIJAVI SE NA SEJEM
Univerza v Žilini je sodobna univerza odprtega duha, z bogato tradicijo. Trenutno univerza izobražuje približno 8.000 študentov na 7 fakultetah. Izvajajo kar 172 akreditiranih študijskih podrogramov v vseh oblikah in stopnjah univerzitetnega študija. V skoraj 70 letih uspešnega obstoja se univerza lahko pohvali s skoraj 90.000 diplomanti, visokokvalificiranimi strokovnjaki, predvsem s področja prometa in tehnike, pa tudi menedžmenta, marketinga ali humanistike. Kakovost in odlično pripravljenost študentov dokazuje tudi dolgoletno veliko zanimanje delodajalcev, ki sodelujejo z univerzo in vedno znova zaposlujejo njihove diplomante.
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke