University of Sunderland
University of Sunderland
University of Sunderland je bila imenovana kot "Univerza leta za socialno vključenost" zaradi svojega mednarodnega okolja in odličnih uspehov študentov ter mnogih študentskih kampusov, ki se nahajajo v Sunderlandu, Londonu in Hong Kongu. Je vodilna univerza v svetu, na številnih področjih turizma, prava, raziskav s področja farmacije, inženiringa, športa, izobraževanja in socialnega dela. Univerza je nedavno odprla novo medicinsko fakulteto.
Investirajte v svojo prihodnost, postanite magister na vodilni angleški univerzi po ugodnih cenah z možnostjo delne štipendije in pričnite delati v Angliji do 2 leti po diplomi.
Možnost mednarodne štipendije.
Vsi mednarodni študenti v kampusu, ki študirajo na dodiplomskem in podiplomskem programu, bodo samodejno uvrščeni v izbor za mednarodno štipendijo. Možnost znižanja šolnine za 1500 funtov (dodiplomski študenti) ali znižanje za 1000 funtov (podiplomski študij).
PRIJAVI SE NA SEJEM
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke