en
University of Luxembourg
University of Luxembourg
Predstavniki University of Luxembourg bodo sodelovali na sejmu World Education Fair in bili na razpolago za vse informacije.
Poleg individualnih sestankov s predstavniki boste na sejmu lahko sodelovali tudi na delavnicah in predstavitvah, povezanih z izobraževanjem, kot tudi izkoristili posebne popuste in številne druge ugodne ponudbe.
Izpolnite registracijo spodaj. Udeležba na dogodku je brezplačna.
Registrirajte se
Ustanovljena leta 2003 je Univerza v Luksemburgu edina javna univerza Velikega vojvodstva Luksemburga. Mednarodna, večjezična in raziskovalno usmerjena univerza je moderna institucija z osebnim vzdušjem v multikulturni državi.
Univerza se nahaja na edinstvenem kampusu, v urbanem okolju z odličnimi učnimi in raziskovalnimi objekti za študente. Mednarodna univerza ima 6200 študentov  in učnega osebja iz več kot 130 držav.
Na sejmu World Education Fair bo Univerza v Luksemburgu predstavila svoje dodiplomske in podiplomske študije za humanistične in družbene vede.
Cena za mednarodne študente je 200 EUR na semester.
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke