en
University of Jyväskylä
University of Jyväskylä
Predstavniki University of Jyväskylä bodo na sejmu World Education Fair na voljo za vse informacije. 
Z njimi lahko klepetate v živo, preko posebnega klepetalnika, ki smo ga vzpostavili za vas. Vaš pogovor bo popolnoma zaseben, viden samo vam. Morebitne zapiske, ki jih boste ustvarili ob pogovoru, si boste lahko shranili tudi za kasnejšo uporabo. Prav tako si boste lahko brezplačno prenesli tudi informativne brošure. Na sejmu bodo na voljo tudi posebni popusti in številne druge ugodnosti. 
Virtualni sejem bo v četrtek, 29.10. od 12h do 18h.   
Registrirajte se še danes. Udeležba na dogodku je brezplačna. 
Registracija
Univerza Jyväskylä je ena izmed največjih in najbolj priljubljenih mltidisciplinarnih univerz na Finskem. Ponuja visokokakovostni podiplomski in doktorski študij v angleščini.
Dinamična multidisciplinarna raziskovalna univerza se nahaja v naravnem čudovitem kampusu.  Je odprta in zelo vključujoča skupnost skoraj 2.600 profesorjev in 14.700 študentov, ki iščejo odgovore na osrednja vprašanja o danes in jutri.
Univerza Jyväskylä sodi med prve tri odstotke najboljših univerz in v več svojih disciplinah predstavlja najboljše na svetu. Vizija univerze je biti vodilna ustanova na svetu pri preučevanju učenja, dobrega počutja in osnovnih naravnih pojavov ter preoblikovati kompetence prihodnosti za izgradnjo trajnostne družbe.
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke