en
University of Central Lancashire
University of Central Lancashire
Predstavniki University of Central Lancashire bodo na sejmu World Education Fair na voljo za vse informacije. 
Z njimi lahko klepetate v živo, preko posebnega klepetalnika, ki smo ga vzpostavili za vas. Vaš pogovor bo popolnoma zaseben, viden samo vam. Morebitne zapiske, ki jih boste ustvarili ob pogovoru, si boste lahko shranili tudi za kasnejšo uporabo. Prav tako si boste lahko brezplačno prenesli tudi informativne brošure. Na sejmu bodo na voljo tudi posebni popusti in številne druge ugodnosti. 
Virtualni sejem bo v četrtek, 29.10. od 12h do 18h.   
Registrirajte se še danes. Udeležba na dogodku je brezplačna. 
Registracija
Univerza v Srednjem Lancashiru (UCLan) je bila ustanovljena leta 1828 v Prestonu. Po svojem geslu "Ex solo ad solem" univerza svoje študente usmerja pri odkrivanju lastnega potenciala in razvijanju spretnosti. K temu prispevajo s sodelovanjem na projektih z agencijo NASA. Ta študentom nudi najsodobnejše raziskovalne možnosti ter tehnike poučevanja in jim omogoča delo z vodilnimi svetovnimi imeni na področju astrofizike in astronomije. UCLan ima visoko razvito mrežo partnerskih univerz za izmenjave z več kot 120 državami, imajo pa tudi lasten kampus na Cipru.
Preston je upravno in zgodovinsko središče okrožja Lancashire. Ima dobre prometne povezave do Manchestera in Liverpoola. Mesto ima prostorne mestne parke, muzeje in galerije, moderne klube, nakupovalna središča in industrijske objekte.
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke