Thomas More University of Applied Sciences
Thomas More je največja univerza uporabnih znanosti v Flandriji, ki se nahaja v severnem delu Belgije. Regija meji na Severno morje, s skupno 65 km plaž.
Antwerpen, glavno mesto Flandrije, se nahaja na odlični osrednji lokaciji. Številna večja evropska mesta, kot so Pariz, London ali Amsterdam, so zato na dosegu roke in jih je mogoče zlahka obiskati v enem dnevu.
Univerza ponuja več študijskih programov v angleščini, npr. Business Management, International Data Science Protection & Security ali Eectronics-ICT. 
Poleg rednega študija, se mednarodni študenti lahko udeležijo tudi skrajšanih(enoletnih) študijev in tako  pridobijo drugo diplomo.
Univerza Thomas More ima fakultete v naslednjih mestih: Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Geel.
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke