The Royal School Wolverhampton
The Royal School Wolverhampton
Predstavniki Royal School Wolverhamptonbodo sodelovali na sejmu World Education Fair in bili na razpolago za vse informacije.
Poleg individualnih sestankov s predstavniki boste na sejmu lahko sodelovali tudi na delavnicah in predstavitvah, povezanih z izobraževanjem, kot tudi izkoristili posebne popuste in številne druge ugodne ponudbe.
Izpolnite registracijo spodaj. Udeležba na dogodku je brezplačna.
PRIJAVI SE NA SEJEM
The Royal School se nahaja v zelenem predmestju mesta Wolverhampton, na stičišču britanskega podeželja ter drugega največjega mesta v Združenem kraljestvu, Birminghamom. To dijakom omogoča, da spoznajo tipično britansko arhitekturo. Šola je bila ustanovljena leta 1850, njeni dijaki pa prihajajo iz celotnega Združenega kraljestva in območja Evrope, kar ustvarja spodbudno kulturno raznolikost. 
Šola zagotavlja odlično pripravo na univerze, še zlasti pri predmetih, kot so naravoslovne znanosti in matematika. The Royal School se ponaša z odličnimi rezultati dijakov, ob tem pa ni selektivna. Dijakom zagotavlja vsa potrebna znanja za uspešen sprejem študentov na univerze, kot so Oxford in Cambridge ter ostale visoko uvrščene univerze v Veliki Britaniji ter drugje po svetu.
Šolski kampus obsega površino 25 hektarjev, športni center pa bil nedavno predmet številnih naložb v korist dijakov. Septembra 2016 je šola prejela posojilo britanske vlage, ki je izredno koristno za britanske in evropske učence,saj jim zaradi tega ni treba plačati šolnine, temveč starši plačajo samo namestitev, obroke in dodatne stroške. 
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke