Swiss Education Group
Swiss Education Group
Swiss Education Group (SEG) je največja zasebna izobraževalna institucija v Švici. Trenutno upravljajo kar 4 najboljše gostinske oziroma hotelirske šole na svetu in imajo več kot 6000 študentov. 

S skoraj 40-letnimi izkušnjami v gostinstvu, hotelirstvu, podjetništvu in kulinaričnemu  izobraževanju je SEG bistveni del tradicije švicarskega gostoljubja.

Šole in Akademije, ki jih bodo predstavili na World education fair so Culinary Arts Academy Switzerland, Hotel Institute Montreux, Swiss Hotel Management School in César Ritz Colleges SwitzerlandVse 4 akademije se uvrščajo med 8 najboljših na svetu, glede na QS Rankings. 
PRIJAVI SE NA SEJEM
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke