Spark School
Spark School
Spark School je akreditirana hibridna mednarodna srednja šola za dijake, stare 13+, ki se želijo šolati po mednarodnemu izobraževalnemu sistemu Cambridge in so pri tem locirani kjer koli na svetu. 

Šola se osredotoča na celostni razvoj otroka in pri tem uporablja pristope, ki so jih certificirale najboljše srednje šole na svetu. Dijake pripravljajo na zaključne izpite Cambridge IGCSE, Cambridge International AS ter A-level, ki so visoko cenjeni pri najboljših unniverzah na svetu. Šola Spark ponuja redno in izredno šolanje IGCSE ter diplomo A-levels. Učni načrti šole sledijo standardom Cambridge International Curriculum. Programe Wellbeing, Leadership in Global Awareness je akreditiral Transylvania College in uspešno jih izvajajo že več kot desetletje. 
PRIJAVI SE NA SEJEM
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke