Srednješolsko izobraževanje v tujini
Srednješolsko izobraževanje v tujini
Srednješolsko izobraževanje je ključnega pomena pri usmerjanju učencev do izpolnitve njihovega potenciala. Integral vam pomaga pri izbiri najboljših šol v tujini, ki se skladajo z željami, potrebami in sposobnostmi vsake od naših strank. Stojimo vam ob strani vse od prvega trenutka, ko se pojavi želja po informacijah, pa vse do trenutka, ko študentje prejmejo diplomo. A naše sodelovanje se s tem ne zaključi.
Pomagamo vam in vas vodimo skozi proces izbire najboljšega študijskega programa in šole ter skozi celoten proces prijave in vpisa v šolo. Za vas organiziramo obiske izbranih šol z namenom, da bi se bodoči učenci lahko kar najbolje prilagodili novemu okolju.
Med učenčevim srednješolskim izobraževanjem skrbimo ne samo za njegovo dobrobit in akademski uspeh, ampak ga po zaključenem šolanju usmerimo še k vpisu na pravo univerzo in na zanj najboljši študijski program.
PRIJAVI SE NA SEJEM
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke