QA Higher Education
QA Higher Education
Predstavniki QA Higher Education bodo sodelovali na sejmu World Education Fair in bili na razpolago za vse informacije. 
Poleg individualnih sestankov s predstavniki boste na sejmu lahko sodelovali tudi na delavnicah in predstavitvah, povezanih z izobraževanjem, kot tudi izkoristili posebne popuste in številne druge ugodne ponudbe.
Izpolnite registracijo spodaj. Udeležba na dogodku je brezplačna.
 
PRIJAVI SE NA SEJEM
QA Higher Education je zasebni britanski ponudnik izobraževanja in je del skupine QA. Skupaj s partnerji, ki jih predstavljajo tudi najboljše univerze v Angliji, kot so Northumbria University, Middlesex University in Solent University, ponuja vrsto študijskih programov na dodiplomski in podiplomski stopnji. Sodelovanje s partnerji zagotavlja študijske programe, ki so prilagojeni delu v industriji, da lahko študentje pridobijo kar najbolj koristna znanja za razvoj svoje kariere. Rezultat tega so študentje, ki so izjemno motivirani in visoko zaposljivi.
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke