Perrotis College /American Farm School
Perrotis College /American Farm School
Perrotis College – ki je del izobraževalne instuticije American Farm School – je zasebna visoka šola v Solunu, Grčiji, katere študijski program angleščine je akreditiran s strani Cardiff Metropolitan University.
Če te zanima študij na področjih znanosti o okolju, kmetijstva, živilstva in tehnologije, mednarodnega poslovanja ali digitalnega marketinga s poudarkom na praktičnem usposabljanju, potem to šolo nujno moraš spoznati. 
Študenti Perrotis Collega so vključeni v inovativne raziskave. Sodelujejo z znanstveniki z vsega sveta in odkrivajo nove načine podjetništva. Prispevajo tudi k izboljšanju varnosti hrane, ohranjanju naravnih virov in zaščiti planeta. Prav zaradi zelo specifičnih učnih načrtov kolidža, imajo njihovi diplomanti veliko prednosti pri zaposlovanju.
PRIJAVI SE NA SEJEM
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke