en
Oxford International College
Oxford International College
Predstavniki Oxford International College bodo na sejmu World Education Fair na voljo za vse informacije. 
Z njimi lahko klepetate v živo, preko posebnega klepetalnika, ki smo ga vzpostavili za vas. Vaš pogovor bo popolnoma zaseben, viden samo vam. Morebitne zapiske, ki jih boste ustvarili ob pogovoru, si boste lahko shranili tudi za kasnejšo uporabo. Prav tako si boste lahko brezplačno prenesli tudi informativne brošure. Na sejmu bodo na voljo tudi posebni popusti in številne druge ugodnosti. 
Virtualni sejem bo v četrtek, 29.10. od 12h do 18h.   
Registrirajte se še danes. Udeležba na dogodku je brezplačna. 
Registracija
Oxford International College je najboljša šola za zadnja dva letnika srednje šole v Veliki Britaniji. Na maturitetnih izpitih v zadnjih dveh letih, so njihovi dijaki dosegli rekordne rezultate. Več kot 90% vseh ocen, ki so jih dosegli, je bilo A * -A (prav dobrih in odličnih).
Dijaki Oxford International Collega imajo priložnost izobraževati se v okolju, ki podpira njihov osebni in akademski razvoj, hkrati pa uživajo v kulturnem življenju tega mesta-muzeja in se tudi na tak način pripravljajo na svoj nadaljni študij. Večina maturantov Oxford International Collega s študijem nadaljuje na najboljših univerzah na svetu. 
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke