en
NOBEL International School Algarve
NOBEL International School Algarve
Predstavniki NOBEL International School Algarve bodo sodelovali na sejmu World Education Fair in bili na razpolago za vse informacije. ​Poleg individualnih sestankov s predstavniki boste na sejmu lahko sodelovali tudi na delavnicah in predstavitvah, povezanih z izobraževanjem, kot tudi izkoristili posebne popuste in številne druge ugodne ponudbe.
Izpolnite registracijo spodaj. Udeležba na dogodku je brezplačna.
Registrirajte se
Mednarodna šola NOBEL Algarve na Portugalskem deluje od leta 1972, ko jo je ustanovila skupina lokalnih prebivalcev pod vodstvom Paula in Eve Schelfhaut. Njihov osnovni cilj je bila zagotovitev možnost kvalitetnega izobraževanja otrokom iz regije Algarve. S časom so njihov projekt prevzeli drugi, šola pa je postala mednarodno priznana in pridobila odličen ugled. Jezikovni programi in veliko številno raznovrstnih akademskih programov so razlog za to, da se v šoli trenutno izobražujejo učenci iz več kot 30 držav. Dijaki na Nobel Algarve se v zadnjih dveh letih izobražujejo po programu A-levels, ki omogoča enostaven vpis na najboljše britanske univerze.
Šola se ponaša z osupljivim kampusom, ki se razprostira na površini 10 hektarjev in vključuje šolske zgradbe s 40 učilnicami, znanstvenim laboratorijem, umetniškim studiem, glasbenim kabinetom, računalniškimi prostori in dostopom do interneta, kabinetom za dizajn in tehnologijo, knjižnico, kuhinjo, menzo in zdravstvenim centrom. Šola razpolaga z odličnim športnimi vsebinami, ki zajemajo nogometno igrišče, tri igrišča za mali nogomet, tri odbojkaška in košarkaška igrišča, dve teniški igrišči, atletsko stezo, gimnastično dvorano, karate studio, pisto za hitrostno kotalkanje, igrišče za badminton in zunanji bazen.
V poletnih mesecih šola organizira jezikovne tečaje za učence od 12. do 18. leta. 
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke