Jezikovni tečaji v tujini
Jezikovni tečaji v tujini
Jezikovni tečaji v tujini so najhitrejši in najlažji način, da nadgradite svoje znanje tujega jezika. To je odlična priložnost, da združite prijetno s koristnim in se učite, medtem ko potujete. Obiščite Francijo, ZDA, Veliko Britanijo, Nemčijo, Avstrijo, Italijo, Španijo, Portugalsko, Malto ali katero drugo državo, ki ste jo vedno želeli obiskati. Z družino, v skupini z ostalimi tečajniki ali individualno, v vseh letnih časih - možnosti je veliko!
Vsi tečaji so zlahka prilagojeni invdividualnim željam in potrebam udeležencev. Poleg učnih ur izbranega jezika lahko izberete tudi priprave na opravljanje izpitov (npr. IELTS ali Test DaF), priprave za vpis na univerzo v tujini ali pa učenje jezika kombinirate z določenim šolskim predmetom, športom ali hobijem. Za odrasle tečajnike so na voljo tudi posebni Business tečaji, kjer je poudarek na pridobivanju poslovnega besedišča. 
Tečaj je za vse udeležence nepozabna dogodivščina, na kateri bivanje v tuji državi in v novem okolju izkoristijo na najboljši možni način.
PRIJAVI SE NA SEJEM
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke