Landheim Ammersee School
Landheim Ammersee School
Predstavniki Landheim Ammersee bodo sodelovali na sejmu World Education Fair in bili na razpolago za vse informacije.
Poleg individualnih sestankov s predstavniki boste na sejmu lahko sodelovali tudi na delavnicah in predstavitvah, povezanih z izobraževanjem, kot tudi izkoristili posebne popuste in številne druge ugodne ponudbe.
Izpolnite registracijo spodaj. Udeležba na dogodku je brezplačna.
PRIJAVI SE NA SEJEM
Le 45 minut je od centra Munchna oddaljena privatna srednja šola in internat Landheim Schondorf, ki se nahaja v istoimenski vasici. Z več kot 110-letno tradicijo je šola od nekdaj sledila najnaprednejšim metodam poučevanja in od začetkov verjela, da morajo otroci že od malih nog prevzemati odgovornost, ki jih bo pripravila na to, da odrastejo v odgovorne državljane. To odraža tudi šolski moto, ki se glasi: »Lernen mit Kopf, Herz und Hand« - »Učiti se z glavo, srcem in rokami,« ki predstavlja način učenja, kakršnega so deležni učenci v šoli. Glava predstavlja akademsko izobraževanje, srce razvijanje socialnih veščin in občutka za skupnost, roka pa razvijanje praktičnih veščin, kot so glasba, umetnost, šport in tehnične spretnosti. Šola ima kampus, ki ga sestavlja 27 zgradb in zasebni pomol na jezeru Ammersee. 
Šola po svojem programu nudi izobraževanje od prvega razreda osnovne šole do gimnazijskega programa v nadaljevanju šolanja. Gimnazija ima dve usmeritvi – jezikovno in ekonomsko, med katerima se učenci odločijo v osmem razredu, po koncu srednje šole pa opravljajo izpite »Abitur«. Šola ima 300 učencev; poleg dijakov, ki so bivajo v internatu,  šolo obiskujejo tudi otroci iz bližnjih mest in vasi. Poleg šolskih obveznosti so učenci dolžni obiskovati ure mizarstva, vrtnarjenja, kuhanja, fotografiranja in podobnih veščin. Še posebej je pomemben športni duh, ki se ga razvija z vodnimi športi, kot so jadranje in veslanje, ter drugimi športi, kot so hokej, košarka, jahanje in planinarjenje. 
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke