ISM International School of Management
ISM International School of Management
Predstavniki ISM International School of Management bodo na sejmu World Education Fair na voljo za vse informacije. 
Z njimi lahko klepetate v živo, preko posebnega klepetalnika, ki smo ga vzpostavili za vas. Vaš pogovor bo popolnoma zaseben, viden samo vam. Morebitne zapiske, ki jih boste ustvarili ob pogovoru, si boste lahko shranili tudi za kasnejšo uporabo. Prav tako si boste lahko brezplačno prenesli tudi informativne brošure. Na sejmu bodo na voljo tudi posebni popusti in številne druge ugodnosti. 
Virtualni sejem bo v četrtek, 29.10. od 12h do 18h.   
Registrirajte se še danes. Udeležba na dogodku je brezplačna. 
PRIJAVI SE NA SEJEM
Mednarodna šola za upravljanje (ISM) spada med vodilne nemške zasebne poslovne šole. ISM ima kampuse v Dortmundu, Berlinu, Frankfurtu, Münchnu, Hamburgu, Kölnu in Stuttgartu. Njihovi študijski programi so javno veljavni, njihovo delovanje podpira tudi država. Svoje študente oblikujejo v voditelje prihodnosti.  Njihova diploma, ki je zelo cenjena med podjetji, je v angleščini ali nemščini. Študenti delajo na projektih v majhnih skupinah s standardnim načinom poučevanja, del študija pa so tudi integriranimi semestri – študentske izmenjave z več kot 190 partnerskimi univerzami.
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke