ICN Business School
ICN Business School
Spoznaj predstavniki poslovne šole ICN, ki ti bodo podrobneje predstavili svojo organizacijo. Izkoristi osebno svetovanje tako, da preprosto izpolniš registracijo pred dogodkom.
Poleg tega se boš na World Education Fair-u poleg individualnih srečanj z delegati univerz, lahko udeležil/a tudi strokovnih delavnic in predstavitev na teme, povezane z izobraževanjem. Na voljo bodo tudi posebni popusti in številne druge odlične ponudbe.
Prijavi se na dogodek in si zagotovi brezplačno vstopnico s klikom na gumb “Registracija”.
PRIJAVI SE NA SEJEM
ICN Business School sodi med 1 % poslovnih šol na svetu, ki se lahko pohvalijo s trojno akreditacijo (AACSB, EQUIS, AMBA), kar zagotavlja njen svetovni sloves akademske in strokovne odličnosti.
Mednarodno usmerjenost šole je prepoznala tudi francoska tiskovna revija Le Point (2021), ki je ICN uvrstila na 6. mesto. Inovativno metodo poučevanja, ki združuje umetnost, tehnologijo in upravljanje, izvajajo v svojih treh kampusih v Parizu, Nancyju in Berlinu.
Šola ima trenutno 3000 študentov, od tega 38 % iz tujine, z močnim poudarkom na mednarodnem študiju. Njihovo poslanstvo je študentom zagotoviti inovativno, transdisciplinarno izobraževanje, ki jih pripravi, da postanejo odgovorni menedžerji, opremljeni z veščinami za delo v globalnem poslovnem svetu.
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke