Hotel Institute Montreux - Swiss Education group
Hotel Institute Montreux - Swiss Education group
Montreux je živahno švicarsko mesto, ugnezdeno med Ženevskim jezerom in švicarskimi Alpami. Nahaja se v eni najlepših regij Švice – v švicarski rivieri. Mesto je priljubljeno med turisti in gosti mednarodno odmevne kulturne dogodke. 
Izobraževalna ustanova HIM se nahaja v samem središču mesta, na obali Ženevskega jezera, v neposredni bližini Alp. Hotel Institute Montreux ima dolgo in prestižno tradicijo hotelskega menedžmenta in ponuja kombinacijo poslovnih programov, ki združujejo švicarsko hotelirsko in gostinsko prakso z ameriškim strokovnim znanjem o menedžmentu. Ta edinstvena kombinacija diplomante univerze pripravlja na vodilne položaje v gospodarstvu ter hotelirstvu in gostinstvu. 
Univerza ponuja stimulativno okolje, ki je odlično za razvoj znanj s področja storitvenih panog, pa tudi medosebnih, jezikovnih in kulturnih veščin.
PRIJAVI SE NA SEJEM
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke