ESADE Business & Law School
ESADE Business & Law School
Esade je globalna izobraževalna ustanova, ki vključuje vrhunsko poslovno šolo in pravno fakulteto.  Več kot 4000 mednarodnih študentov pripada kar 120 narodnostim. ESADE je vsako leto uvrščena med najboljše univerze sveta, glede na mednarodno študentsko izkušnjo, inovativno izobraževanje in zadovoljstvo študentov.
Lestvica Financial Timesa je ESADE uvrstila na visoko 4. mesto v svetovnem rangu.
Študijski programi so usmerjeni k oblikovanju bolj pravične in trajnostne prihodnosti. Pri tem odlično izkoriščajo potencial raznolikosti  univerze ter visoko kakovostne tehnologije, ki jim je na voljo. 

TOP razlogi za študij na ESADE:
4. mesto na seznamu najboljših univerz za vodilne kadre (Financial Times)
Podjetniški ekosistem št. 1 (Poets & Quants)
3. najboljša študijska izkušnja MBA (The Economist)
4. najboljša specializacija iz tehnoloških študij (QS World University rankings)
3. najbolj raznolika izobraževalna ustanova (QS World University rankings) 
PRIJAVI SE NA SEJEM
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke