De Montfort University
De Montfort University
Predstavniki De Montfort University bodo na sejmu World Education Fair na voljo za vse informacije. 
Z njimi lahko klepetate v živo, preko posebnega klepetalnika, ki smo ga vzpostavili za vas. Vaš pogovor bo popolnoma zaseben, viden samo vam. Morebitne zapiske, ki jih boste ustvarili ob pogovoru, si boste lahko shranili tudi za kasnejšo uporabo. Prav tako si boste lahko brezplačno prenesli tudi informativne brošure. Na sejmu bodo na voljo tudi posebni popusti in številne druge ugodnosti. 
Virtualni sejem bo v četrtek, 29.10. od 12h do 18h.   
Registrirajte se še danes. Udeležba na dogodku je brezplačna. 
PRIJAVI SE NA SEJEM
Univerza De Montfort je od osrednjega Londona oddaljena uro stran. Nahaja se v 10. največjem angleškem mestu Leicester, ki velja za eno najcenejših in najbolj varnih mest v Angliji. 
DMU je eden redkih mestnih kampusov v Veliki Britaniji, kjer so vse učne in bivalne enote na eni lokaciji. Zgodovina mesta Leicester sega v predrimsko obdobje, v čas keltske poselitve. Univerza je dobila ime po leicesterskem grofu Simonu de Montfortu, francoskem plemiču, ki je mestu vladal v XIII. stoletju in je bil pobudnik ustanovitve prvega angleškega parlamenta.
Univerza velja za eno najbolj ustvarjalnih institucij v Veliki Britaniji. Številni študijski programi se uvrščajo med 30 najboljših v Veliki Britaniji, tisti na področju arhitekture pa celo med 10. Univerza ima dobre povezave tudi v poslovnem svetu, oblikovalec Jimmy Choo jo pogosto obišče in študente in poučuje modo.
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke