en
Dania Academy – University of Applied Sciences
Dania Academy – University of Applied Sciences
Predstavniki Dania Academy bodo na sejmu World Education Fair na voljo za vse informacije. 
Z njimi lahko klepetate v živo, preko posebnega klepetalnika, ki smo ga vzpostavili za vas. Vaš pogovor bo popolnoma zaseben, viden samo vam. Morebitne zapiske, ki jih boste ustvarili ob pogovoru, si boste lahko shranili tudi za kasnejšo uporabo. Prav tako si boste lahko brezplačno prenesli tudi informativne brošure. Na sejmu bodo na voljo tudi posebni popusti in številne druge ugodnosti. 
Virtualni sejem bo v četrtek, 29.10. od 12h do 18h.   
Registrirajte se še danes. Udeležba na dogodku je brezplačna. 
Registracija
Dania Academy je univerza uporabnih znanosti iz Danske. V svojem naboru študijskih programov nudi številne, ki se izvajajo v angleščini, na primer študij informacijske tehnologije, avtomobilskega menedžmenta, storitvenih dejavnosti, gostinstva in turizma ter trženja in oglaševanja. Študijski programi temeljijo na uporabi znanja, pridobljenega na predavanjih. Metode poučevanja na univerzi združujejo tradicionalna predavanja, seminarje, študije primerov ter predstavitve. Študentom pomagajo pri pridobivanju analitičnih in ustvarjalnih veščin za reševanje težav, s katerimi se soočajo podjetja. Študenti Danie so deležni tudi velikega števila ekskurzij in se udeležujo številnih predstavitev vodilnih kadrov s področij informatike, avtomobilizma, trženja itd. 
Evropski, torej tudi slovenski študenti šolnine na univerzi Dania ne plačajo. 
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke