en
Collège Lycée Saint Charles
Collège Lycée Saint Charles
Predstavniki Collège Lycée Saint Charles bodo sodelovali na sejmu World Education Fair in bili na razpolago za vse informacije. Poleg individualnih sestankov s predstavniki boste na sejmu lahko sodelovali tudi na delavnicah in predstavitvah, povezanih z izobraževanjem, kot tudi izkoristili posebne popuste in številne druge ugodne ponudbe.
Izpolnite registracijo spodaj. Udeležba na dogodku je brezplačna.
Registracija
Saint Charles se nahaja v samem srcu Evrope, v mestecu Porrentruy v Švici. Mesto je majhno in varno, enkratna lega pa omogoča hiter dostop do vseh kulturnih zakladov Evrope. Že vse od svoje ustanovitve leta šola 1897 sprejema mednarodne študente med 10. in 19. letom starosti. Pouk poteka v manjših razredih od 10 do 14 dijakov, v razredu pa je vsak dijak deležen individualne pozornosti s strani učiteljev in mentorjev, ki otroke osebno poznajo. 
Poleg vrhunskih akademskih rezultatov učiteljsko osebje skrbi tudi za socialno in čustveno dobro počutje svojih varovancev. Svetle in moderne učilnice dijakom omogočajo, da se razvijejo v večjezične državljane prihodnosti: povezane, informirane in prilagodljive. Dijakom, ki v času šolanja bivajo v osupljivi ter udobni internatni namestitvi, se vsak dan pridruži 200 dnevnih dijakov, ki med šolanjem živijo doma.
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke