César Ritz Colleges University of Applied Sciences Institute (Swiss Education Group)
César Ritz Colleges University of Applied Sciences Institute  (Swiss Education Group)
César Ritz Colleges Switzerland že 25 let prispeva k mednarodni odličnosti na področju upravljanja hotelskega turizma. Leta 1986 sta se fundacija César Ritz in Monique Ritz, hči znanega Césarja Ritza, dogovorila, da se njihove fakultete imenujejo "César Ritz" - ime, katerega nosi tudi znana hotelska veriga, ki zaseda prvo mesto na svetu na področju hotelirstva. 
Cesar Ritz Colleges danes velja za vodilno mednarodno ustanovo za hotelirsko izobraževanje, ki ponuja široko paleto univerzitetnih programov na različnih ravneh. Poleg kariernih priložnosti, se pedagoški proces osredotoča tudi na osebni razvoj. Cesar Ritz Colleges nudijo v prihodnost usmerjeno okolje, akademsko odličnost in visoko kvaliteten strokovni razvoj. Študijski proces poteka v skupinah s 15-20 študenti, razmerje profesor : študent pa je  je 1:13. Osebni pristop do vsakega študenta je namreč pomembno vodilo kolidža. Tekom študija vsi študenti prejmejo s socialnega, poklicnega in akademskega vidika odlično zasnovano usposabljanje za akademsko kariero. Študentom so na voljo tudi študentske izmenjave, ko lahko del študija opravijo v drugih državah po svetu. 
PRIJAVI SE NA SEJEM
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke