Centennial College
Centennial College
Predstavniki Centennial College Canada bodo na sejmu World Education Fair na voljo za vse informacije. 
Z njimi lahko klepetate v živo, preko posebnega klepetalnika, ki smo ga vzpostavili za vas. Vaš pogovor bo popolnoma zaseben, viden samo vam. Morebitne zapiske, ki jih boste ustvarili ob pogovoru, si boste lahko shranili tudi za kasnejšo uporabo. Prav tako si boste lahko brezplačno prenesli tudi informativne brošure. Na sejmu bodo na voljo tudi posebni popusti in številne druge ugodnosti. 
Virtualni sejem bo v četrtek, 29.10. od 12h do 18h.   
Registrirajte se še danes. Udeležba na dogodku je brezplačna. 
PRIJAVI SE NA SEJEM
Centennial Coolege je najstarejša javna univerza province Ontario v Kanadi. Univerza je bila prva priznana kot ena izmed najbolj multikulturnih izobraževalnih ustanov v mestu. Ponaša se s skoraj 100 kulturnimi skupinami, v študentskem kampusu pa govorijo 80 različnih jezikov. V zadnjih 50 letih se je iz lokalne univerze preoblikovala v mednarodno institucijo, ki je s svojimi aktivnostmi prisotna na Kitajskem, v Indiji, Južni Koreji in Braziliji. Glavni cilj univerze je študente usposobiti za trg dela. 
Centennial College ponuja redne in izredne študijske programe na več kot 100 študijskih smereh. Njihovi štirje kampusi se nahajajo v Torontu, kjer imajo študenti priložnost delati na resničnih primerih in situacijah še preden diplomirajo. 
Univerza svoje delovanje usmerja v inovacije, podjetništvo, uporabo tehnologije v prihodnosti in gradnjo boljših odnosov med študentskimi skupnostmi in delodajalci.
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke