Cardiff Sixth form College & Dukes Education
Cardiff Sixth form College & Dukes Education
Na World Education Fair sodeluje tudi predstavnica zasebne srednje šole Cardiff Sixth Form College iz Walesa, Velike Britanije. Več o šoli lahko prebereš spodaj.
Izkoristi možnost individualnega svetovanja, glede na svoje izobraževalne potrebe in se še danes prijavi na dogodek. Brezplačno.
Poleg individualnih svetovanj, World education fair ponuja številne informativne predstavitve izobraževalnih programov v tujini, te obvešča o popustih in priložnostih za štipendije in te seznani z vsemi koraki prijavnega postopka na izobraževanje v tujini.
Prijavi se še danes. Udeležba je brezplačna.
PRIJAVI SE NA SEJEM
Cardiff Sixth Form College že 11 zaporednih let velja za najboljšo srednjo šolo v Združenem kraljestvu. Leta 2020 je 99 % vseh dijakov doseglo oceno A*-A na mednarodni maturi, vseh 100 % dijakov pa vsaj A*-B. Ocene so dijakom omogočile vpis na najboljše univerze na svetu. 17 maturantov tega leta je odšlo na študij na Oxford ali Cambridge, 26 na London School of Economics, 26 na Imperial College in 32 na University College London. 76 % vseh maturantov je pridobilo mesta na 100 najboljših univerzah sveta. Zaradi močne pastoralne oskrbe, obšolskih dejavnosti ter odličnega akademskega vodenja je šola odlična izbira za perspektivne osnovnošolce. S štipendijami, ki so na voljo, dijaki lahko pridobijo kar 50 % popust na šolnino.
Cardiff Sixth Form College (CSFC) se nahaja v glavnem mestu Walesa, Cardiffu. Šola ima odličen akademski sloves in se uvršča na prvo mesto v Združenem kraljestvu na izpitih A-Levels. Že vrsto let zapored je tudi na prvem mestu med britanskimi internati.
Šola zagotavlja ugodno okolje, v katerem vsak dijak razvija svoje potenciale in dosega maksimalne rezultate. Zasebna šola se ponaša s kakovostnim poklicnim razvojem svojih dijakov, ki so tradicionalno sprejeti na najbolj zaželene študijske smeri na najprestižnejših univerzah, vključno z Oxfordom in Cambridgem. Izjemno kvalitetni šolski in obšolski programi in strokovne izkušnje, ki jih dijaki splošne mature pridobivajo s pripravništvom, jim omogočajo ozaveščeno izbiro poklica in nadalje uspešno kariero. Pouk v majhnih oddelkih, individualni pristop in številne obšolske dejavnosti so garancija za starše, glede vloženih sredstev. Dijaki pridobivajo učne, pogajalske veščine, razvijejo kritično mišljenje in druge pomembne veščine.

Namestitev
Kampus ponuja sodobne namestitve za dijake, ki je zelo blizu šole in jo dijaki zlahka dosežejo peš. Namestitev je možna v enoposteljnih, dvoposteljnih sobah in studijih. Vse sobe imajo lastno kopalnico. Dodelitev sob poteka po načelu prvi pride, prvi melje.
 
Postopek prijave za štipendijo:
Cardiff Sixth Form College je ena izmed šol, kjer imajo takoimenovano “omejitev vpisa”. Za več informacij se lahko obrnete na enega izmed svetovalcev IntegralEdu. Postopek štipendiranja vključuje opravljanje sprejemnih izpitov in upošteva tudi akademske rezultate, ki jih je dijak dosegel v dosedanjem šolanju.
 
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke