BBIS Berlin Brandenburg International School
BBIS Berlin Brandenburg International School
Na World Education Fair sodelujejo tudi predstavniki BBIS Berlin Brandenburg International School. Več o izobraževalni instituciji lahko prebereš spodaj.
Izkoristi možnost individualnega svetovanja, glede na svoje izobraževalne potrebe in se še danes prijavi na dogodek. Brezplačno.
Poleg individualnih svetovanj, World education fair ponuja številne informativne predstavitve izobraževalnih programov v tujini, te obvešča o popustih in priložnostih za štipendije in te seznani z vsemi koraki prijavnega postopka na izobraževanje v tujini.
Prijavi se še danes. Udeležba je brezplačna.
PRIJAVI SE NA SEJEM
Berlin Brandenburg International School je zasebna srednja šola, ustanovljena leta 1990. Je mednarodna šola, katero obiskuje 700 dijakov iz več kot 60 držav. Na šoli izvajajo prestižni mednarodni maturitetni program.
BBIS ima več kot 25 let izkušenj poučevanja v okviru IB mature (International Baccalaureate) in je najstarejša IB šola na območju Berlina. Je tudi ena redkih šol na svetu, ki je pooblaščena s strani IBO. Tako ponuja vse štiri IB programe, ki pokrivajo starostni razpon otrok od 3 do 19 let (Primary Years Program, Middle Years Program, IB Diploma Program in IB Career Certificate). Šola se nahaja v mestu Kleinmachnow v provinci Brandenburg, nedaleč od Potsdama in predmestja jugozahodnega Berlina.
Šolski kampus se razteza na površini 100 ha in vključuje lastne gozdove ter del obale Seeberškega jezera. Šola ima štiri prenovljene zgradbe s prostornimi učilnicami, naravoslovne laboratorije, učilnico za informatiko, mobilni računalniški laboratorij, likovne ateljeje, glasbene vadbene studije, dve večnamenski dvorani, knjižnico ter pedagoški in dijaški krožek. Infrastruktura za športne aktivnosti vključuje telovadnico in osvetljen stadion z atletsko stezo, igrišče za odbojko, košarko in tenis. Športna dvorana je primerna za fitnes, košarko, rokomet, nogomet in tenis. Uporablja se tudi za koncerte in gledališke predstave.
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke