en
Alpen-Adria-Universität Klagenfurt
Alpen-Adria-Universität Klagenfurt
Predstavniki Alpen-Adria-Universität Klagenfurt bodo sodelovali na sejmu World Education Fair in bili na razpolago za vse informacije. ​Poleg individualnih sestankov s predstavniki boste na sejmu lahko sodelovali tudi na delavnicah in predstavitvah, povezanih z izobraževanjem, kot tudi izkoristili posebne popuste in številne druge ugodne ponudbe.
Izpolnite registracijo spodaj. Udeležba na dogodku je brezplačna.
 
Registrirajte se
Univerza v Celovcu je neodvisna ustanova, ki že od leta 1970 spodbuja kritičen razmislek in na kateri se izobražuje približno 12,000 študentov pod vodstvom 1500 zaposlenih. Lestvica QS World University Rankings je univerzo uvrstila med 150 najboljših mladih univerz. Glavna načela univerze so spoštovanje in medsebojna podpora, na kateri temelji univerzitetna skupnost in ki slednji omogoča doseganje ambicioznih ciljev.
Unikatna lokacija univerze na stičišču treh kultur ji daje odlično izhodišče za raziskovanje in učenje s pomočjo internationalizacije. Eden izmed njenih ciljev je doprinos k razvoju regije Alpe-Adria preko raziskav, razvoja projektov z regionalnimi parnerji ter prenosa znanja znotraj same regije. 
Univerzitetni kampus se nahaja v predmestnem okolju, zgodovinski center Celovca pa je v dosegu hoje. Med letu 2016 in 2018 je bil osrednji del univerze popolnoma prenovljen z naložbo v višini 26 milijonov evrov.

To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke