University of Cologne / Univerza v Kölnu
University of Cologne / Univerza v Kölnu
Predstavniki University of Cologne bodo na sejmu World Education Fair na voljo za vse informacije. 
Z njimi lahko klepetate v živo, preko posebnega klepetalnika, ki smo ga vzpostavili za vas. Vaš pogovor bo popolnoma zaseben, viden samo vam. Morebitne zapiske, ki jih boste ustvarili ob pogovoru, si boste lahko shranili tudi za kasnejšo uporabo. Prav tako si boste lahko brezplačno prenesli tudi informativne brošure. Na sejmu bodo na voljo tudi posebni popusti in številne druge ugodnosti. 
Virtualni sejem bo v četrtek, 29.10. od 12h do 18h.   
Registrirajte se še danes. Udeležba na dogodku je brezplačna. 
PRIJAVI SE NA SEJEM
Univerza v Kölnu je ena najstarejših in največjih univerz v Nemčiji in ima več kot 50.000 študentov, ki študirajo 200 študijskih programov. Univerza je uvrščena na seznam 150 najboljših univerz na svetu, zato ni presenetljivo, da tu poučuje več kot 6000 profesorjev. Na Univerzi v Kölnu sta študirala tudi dva nobelovca: Peter Grünberg (Nobelova nagrada za fiziko) in Kurt Adler (Nobelova nagrada za kemijo).
Poleg močne akademske skupnosti se univerza ponaša z veliko aktivnostmi za spodbujanje enakosti spolov, družinskih vrednot, vključevanja in za izboljšanje življenjskega standarda svojih  študentov. Imajo tudi številne svetovalnice, ki študentom pomagajo skozi vse pomembne osebne in študijske dogodke. Nudijo tudi karierno svetovanje po študiju.
Fakulteta za management, ekonomijo in družbene vede, bolj znana kot fakulteta WiSo, je akademska komponenta univerze v Kölnu, ki že več kot stoletje goji tradicijo odličnosti in izobražuje generacije podjetnikov, ekonomistov in politologov. Kot ena največjih nemških visokošolskih zavodov na tem področju se Fakulteta WiSo redno uvršča med najboljše fakultete s področja ekonomije v Nemčiji.
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke