en
Razvrsti po: (2) rezultati:
21. SEPTEMBER, VIRTUALNI SEJEM
Online
četrtek: 15:00 - 18:00 (GMT +1)

Kotizacija na voljo - 1290 EUR

Z rezervacijo virtualnega dogodka World Education Fair se boste lahko povezali in neposredno pogovarjali z bodočimi študenti iz petih trgov hkrati: Romunije, Hrvaške, Slovenije, Albanije in Srbije. Cena je za vse trge.

Za več dogodkov nas kontaktirajte za posebno ponudbo in popust za razstavljavce.
21 September 2023
Odštevanje: 225 DNEVI16 Ure56 minut52 sekund
13 OKTOBER, LJUBLJANA
Best Western Premier Hotel Slon Slovenska cesta 34, 1000 Ljubljana, Slovenia
13 Oktober 2023
Odštevanje: 247 DNEVI14 Ure56 minut52 sekund
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke