en
7. APRIL, VIRTUALNI SEJEM: 07 April 2022
Razmišljaš o študiju na Nizozemskem? Spoznaj priljubljeno univerzo v Tilburgu
15:15 - 16:00|VIDEO BOOTH
predstavila jo bosta Liendo Garcia & Ante Čičin-Šain
"Webinar je 45-minutni uvod v študij na Nizozemskem, v mestu Tilburg, na Univerzi Tilburg. Izvedite vse o TOP ponudbi mednarodnih dodiplomskih in magistrskih študijskih programov."
Dobrodošli v TH Rosenheim
16:15 – 17:00|VIDEO BOOTH
webinar vodita Franziska Wohlfart & Sibylle Möbius
„Te zanima študij v eni izmed najbolj zanimivih regij v Nemčiji? Pričakuješ visoko kakovost življenja, si želiš odličnih rekreacijskih dejavnosti in gospodarsko močno regijo? Potem moraš izvedeti več o študiju na TH Rosenheim! Univerza je zelo uveljavljena v regiji in ima odlične povezave po celem svetu. Kampus nudi  prijetno vzdušje, storitve osebnega svetovanja in sodobno infrastrukturo. Če k temu prištejemo še tesen stik med študenti in predavatelji, so to idealni pogoji za akademski uspeh. Z najvišjimi standardi kakovosti v izobraževanju, TH Rosenheim usposablja kvalificirane diplomante na področju podjetništva, tehnologije, dizajna, zdravstva in družbenih ved. Študijskimi programi, ki se poučujejo v angleščini: International Bachelor of Engineering (B.Eng.), Applied Artificial Inteligenca (BSc), E-commerce (BA), Engineering Sciences (M.Eng.), Wood Technologies (MSc).”
EIT Manufacturing: Magistrsko in doktorsko šolo bo predstavila Monika Primožič
17:15 – 18:00|VIDEO BOOTH
Monika Primožič
»Namen EIT Manufacturing Master and Doctoral School  je pritegniti in opolnomočiti vrhunske talente s skozi čezmejno in medsektorsko mobilnost ter ponuditi še druge možnostmi učenja, ki bodo študentom pomagale postati vodilni inovatorji in podjetniki v proizvodnih panogah. Ponujajo 5 različnih študijskih smeri v proizvodnji: 1) People and Robots for Sustainable Work, 2) Additive Manufacture for Full Flexibility, 3) Zero-defect Manufacturing for a Circular Economy, 4) Platforms for Digitalized Value Networks and 5) Data Science and AI for Competitive Manufacturing. 
EIT Manufacturing Master and Doctoral School svojim študentom omogoča mobilnost, mentorstvo, mreženje ter veliko priložnosti za inovativnost in podjetništvo. Omogočajo tudi posebno usposabljanje, s katerim boste svoje ideje že znotraj študija preoblikovali v svoje podjetje.”
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke