en
VIRTUALNI SEJEM , 18. Marec 2021: 18 Marec 2021
BEST ACADEMIC DESTINATIONS IN EUROPE AND STUDY OPTIONS AFTER BREXIT
14:00|VIDEO BOOTH
Filip Cirkvenčić, IntegralEdu
Odkrij svojo priložnost za študij na najboljših univerzah po vsej Evropi ter izvedi več o pridobivanju štipendije v Veliki Britaniji po Brexitu.

SIGN UP
TIPS AND TRICKS WHEN CHOOSING YOUR MASTER’S DEGREE
15:00|VIDEO BOOTH
Iva Kužina, IntegralEdu
 Izberi specializacijo, ki v Sloveniji še ni na voljo in zaključi študij v tujini.  

SIGN UP
ELITE HIGH SCHOOLS IN THE UK – SCHOLARSHIPS AVAILABLE
16:00|VIDEO BOOTH
Katarina Pancirov Žeravica, IntegralEdu
Vse o zasebnih srednjih šolah v Veliki Britaniji - kako deluje britanski izobraževalni sistem in kakšne štipendije so na voljo za naše učence in dijake.

SIGN UP
To spletno mesto uporablja piškotke . Z njegovo uporabo se strinjate s politiko zasebnosti in politiko piškotkov . Več o „piškotkih“ .          Nastavitve      Sprejmi     
Nastavitve piškotkov
"Piškotke" uporabljamo, da vam omogočimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Od tu lahko piškotke, ki jih uporablja spletno mesto, vklopite ali izklopite
ObveznoBeležijo podatke, ki so potrebni za osnovne funkcije spletnega mesta, na primer naročanje na soglasje politike piškotkov.
StatističniZbirajo statistične podatke o obiskovalcih, ki jih, na primer, Google Analytics uporablja za optimizacijo izmenjave podatkov, prepoznavanje obiskovalcev in še več.
OglaševanjeUporablja se za izvajanje oglaševalskih akcij v Googlovem omrežju, Facebooku itd., ki se uporabljajo za sledenje obiskov iz oglaševalskih akcij.
Onemogoči piškotke